Meer nieuws

Nieuws

Kinderen tot 8 jaar krijgen gratis hospitalisatie- en tandzorgverzekering bij LM Plus.​​​

​Premievrijstelling LM Plus​

Om onze leden nog beter van dienst te zijn, heeft Hospitaal-Plus al in 2018 een premievrijstelling gelanceerd voor kinderen jonger dan 8 jaar. Met andere woorden, de hospitalisatie- en tandzorgverzekering van LM Plus is gratis voor kinderen tot en met 7 jaar, indien één van de ouders ook verzekerd is bij hetzelfde verzekeringsproduct (Hospitaal-Plus 100, 200, Franchise en/of Denta Plus).

Ben je als titularis of persoon ten laste verzekerd bij Hospitaal-Plus of Denta Plus, dan geniet(en) je kind(eren) jonger dan 8 jaar van de premievrijstelling. Deze vrijstelling begint te lopen vanaf de vervaldag van je hospitalisatie- of tandzorgverzekering en loopt af op de eerste vervaldag die volgt op de 8ste verjaardag van het kind.Vergeet ook niet dat elke verzekerde die Denta Plus combineert met Hospitaal-Plus 100, 200 of Franchise, een korting krijgt van 5% op de premie van Denta Plus, en dit ongeacht de leeftijd.

Voor meer informatie, klik door naar onze verzekeringen​. Wil je graag lid worden van LM Plus? Bel dan naar 0800 17 417 of mail naar info@LMPlus.be​.