Zorgboetiek

zorgboetiek (680 x 389).jpg

 

 

 

 

 

Gloednieuw in ons aanbod is onze online Zorgboetiek.

In de Zorgboetiek kan je diverse hulpmiddelen aankopen.
In de rubriek dagelijkse verzorging kan je o.a. een toiletstoel, een badstoeltje, anti-doorligmateriaal terugvinden. Een bloeddrukmeter, een glucosemeter of een stappenteller zijn te koop bij de categorie van meetinstrumenten.
 
Zorgboetiek biedt een aanbod voor de verzorging van moeder en kind met alle benodigdheden voor het geven van borstvoeding! Ook zijn praktische en leuke kinderspullen te verkrijgen zoals een luchtbevochtiger van Hello Kitty of een hippe reiskoffer van Trunki. Natuurlijk is veiligheid voor je kleine uk van belang: een autostoel, stopcontactbeschermer, e.d. is voorzien in het assortiment.Actievelingen kunnen bij Zorgboetiek terecht voor het aankopen van een fitnessmat, ginseng- of koudgel.
 
Bestellingen boven het bedrag van 100 euro worden gratis aan huis geleverd. Het ophalen van je bestelling in één van onze kantoren is steeds gratis.
Fysieke winkels zijn enkel aanwezig in Aalst en Asse (LM Vlaams-Gewest) maar via de uitleendienst of ergotherapeuten van LM Limburg kan je persoonlijk advies krijgen over de aangeboden hulpmiddelen. Aarzel niet hen te contacteren.
 
Indien je een artikel niet kan vinden in de onlineshop kan je via info@zorgboetiek.be
Heb je een voorschrift van een arts voor producten zoals steunkousen of braces kan je de uitleendienst of ergotherapeuten van LM Limburg contacteren. Zij verwijzen door naar de leverancier die voor jou best geschikt is.
 
Online bestellen bij Zorgboetiek is eenvoudig en de betaling gebeurt veilig via de kaartlezer van je bank
Bovendien ontvangen Leden van LM Limburg 15% korting op alle aangeboden producten!
(Uitgezonderd voor producten met een tussenkomst in de verplichte verzekering).
 
Surf naar www.zorgboetiek.be en laat je verrassen door het aanbod!

sticker.JPG