Agenda in je regio - Gent

Zilverwijzer

  • Van 22 maart tot 3 mei

    gratis

    Gent

  • 22

Optimaal genieten van het leven door je veerkracht te versterken! ​

Ben je ouder dan 60? En wil je in groep ontdekken hoe je (nog) positiever in het leven kan staan? Dan is Zilverwijzer helemaal voor jou! 

Zilverwijzer?
Dat zijn groepssessies voor zestigplussers die zichzelf verder willen ontplooien. Vanaf je 60 verandert er immers wel wat in je leven: lichamelijke veranderingen, je aanpassen na je pensioen, verlies van vrienden en geliefden, … Iedereen komt voor grote en kleine uitdagingen te staan. Hoe ga je daar mee om? Hoe kan je je nog beter in je vel voelen, jezelf ontplooien, meer vitaliteit hebben? 

Ontdek tijdens de bijeenkomsten hoe je jouw veerkracht kan versterken. Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan tegenslagen, uitdagingen en alledaagse stress en om daar zelfs sterker uit te komen. Ook voor jou is het belangrijk om te beschikken over een hoge veerkracht! Ga tijdens Zilverwijzer op zoek naar jouw sterktes, herontdek je krachten en voel de voordelen in je leven op vlak van relaties, gezondheid, denken, (vrijwilligers)werk, hobby’s, … 
 
Waarom je zou meedoen? 
Ervaringen, levenswijsheid en kennis delen, dat is waar het bij Zilverwijzer om gaat. Je levert niet alleen een bijdrage aan je eigen welbevinden, maar ook aan dat van anderen.
Leer nieuwe mensen kennen en onderhoud sociale contacten. Uit vorige sessies zijn er groepen ontstaan die nu nog regelmatig afspreken.

Wanneer? 22/03- 29/03- 12/04- 19/04- 26/04- 03/05. Telkens van 14u – 16u. Beperkt aantal plaatsen, inschrijven is verplicht. 
Waar? LDC De Regenboog, Lucas De Heerestraat 83, Gent​​

Hoe zit zo'n Zilverwijzer-sessie in elkaar? En wat zijn de thema's die aan bod komen? Lees alles op fitinjehoofd.be.​
​​

 

gratis