Dieetadvies

​Heb je last van overgewicht? We weten dat afvallen niet altijd even gemakkelijk is. Daarom kun je rekenen op onze steun. Bij LM geniet je namelijk van terugbetalingen voor consultaties bij een diëtist, een cursus bij Weight Watchers of sessies bij Infraligne en Bodystyling tot 60 euro. 

Of je last hebt van overgewicht, kun je achterhalen door je Body Mass Index (BMI) te berekenen. Is je BMI hoger dan 25, dan heb je overgewicht. Vanaf een BMI van 30 lijd je aan obesitas.​​​​​​​​​​​​
​​​​​​


​​​Weight Watchers helpt je je levensstijl op een positieve manier aan te passen zodat je je ideale gewicht bereikt. Bij Weight Watchers heb je een flexibele en persoonlijke aanpak, steun en motivatie van je lotgenoten en een duidelijk zicht op calorierijke voeding door punten te tellen.


Volg je een cursus bij Weight Watchers, dan ontvang je een tussenkomst tot 60 euro. De tussenkomst bedraagt 10 euro per cursus. Je ontvangt de tussenkomst na de 6de cursus, op voorwaarde dat je de 6 cursussen binnen een periode van 6 maanden volgt.

Exclusief voor leden!
- De eerste maand Combi Pas aan 19,50 euro in plaats van 42,95 euro en gratis inschrijving t.w.v. 15 euro bij de aankoop van een Combi Pas. Om gebruik te kunnen maken van bovenstaande voordelen volstaat het om je blauw ziekenfondsklever af te geven aan de coach.
OF
- Een korting van 20 euro op het 3 maandenabonnement via Weight Watchers Online. Surf naar www.weightwatchers.be/LibMut om van deze korting te genieten!

Deze voordelen zijn niet cumuleerbaar met andere acties van Weight Watchers en zijn eenmalig geldig tot 31 december 2018.

 Voorwaarden

  • Je mag deze vorm van dieetadvies combineren met de andere vormen, maar ze mogen samen het maximum voorziene bedrag van 60 euro per kalenderjaar niet overschrijden.
  • Je kunt deze voordelen ook combineren met de tussenkomst voor geneesmiddelen tegen overgewicht.
  • We betalen je nooit meer terug dan het persoonlijk aandeel dat je hebt betaald. 

Wat te doen?

Haal het behandelingsattest af bij het ziekenfonds of download het en bezorg het ingevuld terug. ​