Meer nieuws

Nieuws

​LM Plus introduceert de zwangerschapsconsulent en de zwangerschapsbon.​​​

Unieke geboortevoordelen LM Plus

LM Plus heeft in 2019 enkele nieuwe zwangerschapsvoordelen aan het ledenpakket toegevoegd. Een eerste nieuw voordeel is een zwangerschapsconsulent die aan huis komt en toekomstige ouders helpt bij alle mogelijke vragen en onduidelijkheden. Ze beantwoordt vragen over bijvoorbeeld zwangerschapsrust, de aangifte van je kindje, voordelen bij je ziekenfonds, geboortepremies of de terugbetaling van een vroedvrouw. Lees hier het interview met vroedvrouw Sandra van Solidariteit voor het Gezin​.

Een tweede nieuwe voordeel is de zwangerschapsbon, dat is een waardebon van 50 euro waarmee de aanstaande mama nog tijdens haar zwangerschap één of meerdere artikels kan aankopen in de Zorgboetiek. Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschapskussen of steunkousen. De waardebon kan ook gebruikt worden om na de geboorte iets van de babyuitzet aan te kopen.

Daarnaast behoudt LM Plus de sterke, bestaande geboortevoordelen zoals de geboorte- en adoptiepremie tot 320 euro, de borstvoedingspremie tot 375 euro, kraamzorg tot 200 euro, een geboortewaardebon van 50 euro (per kind en per aangesloten ouder) en een luierpakket tot 75 euro. Ontdek alle geboortevoordelen​!

Vrouwen die zwanger zijn en willen genieten van de nieuwe en oude voordelen van LM Plus moeten zich gewoon melden in het kantoor, via zwanger@LMPlus.be​ of via het gratis nummer 0800 17 417.