Meer nieuws

Nieuws

Op zoek naar een citytrip, strandvakantie, cruise of begeleide rondreis?​​

​​Trouwe reispartner Rantour

LM Plus werkt al geruime tijd met tevredenheid samen met Rantour, een reisbureau uit Affligem dat dankzij zeer concurrentiële prijzen buitenlandse reizen op maat van iedereen kan aanbieden. LM Plus-leden krijgen nog eens extra korting op die scherpe prijzen.

Waarom kiezen voor Rantour?

Rantour heeft meer dan 60 jaar ervaring in de reissector en een uitgebreid en gevarieerd aanbod van kwaliteitsreizen binnen en buiten Europa naar o.a. 34 nieuwe bestemmingen. Elke reis heeft een compleet verzorgd en goed uitgewerkt programma. Als klant kun je kiezen voor verschillende verblijfsformules van alleen logies tot all-inclusive.

De hotels in het aanbod zijn persoonlijk geselecteerd, met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Bij vliegvakanties is het vervoer naar en van de luchthaven steeds inbegrepen. Een ander pluspunt is persoonlijk advies door ervaren reisexperts.

Verder zijn er ook verschillende opstapplaatsen over heel Vlaanderen, reizen per luxe autocars met maximaal comfort en veiligheid, een deskundig team van plichtsbewuste chauffeurs en enthousiaste reisleiders.

Lees hier de folder die Rantour speciaal voor de leden van LM Plus heeft opgemaakt.​ Maak kennis met minitrips, citytrips, strandvakanties, cruises, (all-inclusive) verblijfsvakanties, begeleide rondreizen en verre bestemmingen van Rantour. 

LM Plus-leden krijgen 10% korting op autovakanties en 5% korting op vliegvakanties.