Meer nieuws

Nieuws

Kinderen tot 8 jaar krijgen gratis hospitalisatie- en tandzorgverzekering. LM Plus betaalt daarnaast ook het remgeld terug voor kinderen tot 7 jaar.

​Premievrijstelling LM Plus​

Om onze leden nog beter van dienst te zijn, heeft Hospitaal-Plus al in 2018 een premievrijstelling gelanceerd voor kinderen jonger dan 8 jaar. Met andere woorden, de hospitalisatie- en tandzorgverzekering van LM Plus is gratis voor kinderen tot en met 7 jaar, indien één van de ouders ook verzekerd is bij hetzelfde verzekeringsproduct (Hospitaal-Plus 100, 200, Franchise en/of Denta Plus).Lees meer over de gratis hospitalisatie- en tandzorgverzekering​! Wil je graag lid worden van LM Plus? Bel dan naar 0800 17 417 of mail naar info@LMPlus.be​.

Remgeld terugbetaald
LM Plus betaalt daarnaast ook de remgelden terug voor kinderen tot 7 jaar met een geldig Globaal Medisch Dossier. Dit betekent dat een bezoek aan een geconventioneerde huisarts of geneesheer-specialist voortaan volledig gratis is bij LM Plus!

Het remgeld is het veschil tussen het vastgelegde honorarium en wat de ziekteverzekering terugbetaalt. Honorariumsupplementen die bovenop de vastgelegde tarieven worden gevraagd, bijvoorbeeld omdat de arts niet geconventioneerd is, komen niet in aanmerking voor terugbetaling en blijven ten jouwe laste.

Lees meer over de voorwaarden van het voordeel Remgeld terugbetaald​!​

​​