Zorgboetiek

Je kan in de Zorgboetiek terecht voor al je aankopen.

De Zorgboetiek biedt een ruim aanbod aan producten voor de verzorging van moeder en kind​. 
IMG_7320 (1008 x 756).jpg

Voor het geven van borstvoeding kan je bij de Zorgboetiek alles vinden! 

Praktische artikelen zoals een luchtbevochtiger van Hello Kitty of een hippe reiskoffer van Trunki zijn verkrijgbaar. 

Natuurlijk is veiligheid voor je kleine uk van belang: een autostoel, stopcontactbeschermer, e.d. is voorzien in het assortiment. 


Voor je dagelijkse verzorgingkan je o.a. een toiletstoel, een badstoeltje, anti-doorligmateriaal terugvinden in de Zorgboetiek.
IMG_7329 (1008 x 756).jpg

Meetinstrumenten zoals een bloeddrukmeter, een glucosemeter, een stappenteller of een hippe Polar activity tracker zijn te koop.​

Actievelingen kunnen bij Zorgboetiek terecht voor het aankopen van een fitnessmat, ginsengcrème, koudgel en allerlei sportbandages.

Kleine hulpmiddelen kunnen een groot verschil maken in je zelfredzaamheid. Daarom voorziet de Zorgboetiek hiervoor een aantal praktische hulpmiddelen voor in de badkamer en de keuken.​

IMG_9279 (600 x 450).jpg


Een goede houding is van belang om rug- en nekklachten te voorkomen en/of te verhelpen. Vandaar dat de Zorgboetiek een uitgebreid gamma biedt aan zitkussens en corrigerende zithulpen​​.

Vanzelfsprekend heeft de Zorgboetiek nog meer in petto zoals een aerosoltoestel, een luchtbevochtiger, warmtekussens, Tempur kussens, steunkousen,...

Op voorschrift van een arts of specialist worden producten uit het terugbetaalde gamma van prothesiologie, orthesiologie, bandagisterie en mobiliteitshulp­middelen aangemeten en afgeleverd door een erkend bandagist.
Deze erkend verstrekker consultert in de Zorgboetiek op regelmatige tijdstippen. In specifieke gevallen komt de verstrekker aan huis.

Bij zwangerschap en geboorte en bij het indienen van een sportprikkel ontvang je van ons waardebonnen voor een artikel naar keuze in de zorgboetiek. Deze bonnen kun je  via de webshop of in een Zorgboetiekwinkel inruilen. 

​Via de uitleendienst​ of ergotherapeuten van LM Plus kan je gratis persoonlijk advies krijgen over allerlei hulpmiddelen. Aarzel dus niet om hen te contacteren om voor jou het gepaste hulpmiddel te vinden.

 
Leden van LM Plus ontvangen 15% korting op alle artikelen!
(met uitzondering van verstrekkingen via de verplichte verzekering).

Zorgboetiek Aalst
Geraardsbergsestraat 234
9300 Aalst
053 71 00 93
aalst@zorgboetiek.be

Zorgboetiek Asse
Kalkoven 18
1730 Asse
02 452 78 74
asse@zorgboetiek.be

Zorgbotiek Hasselt
Koningin Astridlaan 34 bus 1
3500 Hasselt
011 29 10 06
hasselt@zorgboetiek.be

Zorgboetiek Roeselare (opening voorjaar 2019)
Hendrik Consciencestraat 13-15
8800 Roeselaere
roeselare@zorgboetiek.be

Voor meer informatie en openingsuren www.zorgboetiek.be​.

IMG_7319 (3295 x 924).jpg