Geboortevoordelen

Een geboortepremie. Waardebonnen geboorte. Kraamzorg aan huis...  Dit zijn maar enkele van onze geboortevoordelen. Al deze voordelen zijn te combineren voor een bedrag van meer dan 1.000 euro!
​ 
Al voor de geboorte draagt LM Plus zorg voor je baby. Tijdens de zwangerschap heb je recht op een tussenkomst van 45 euro voor prenatale sessies. Een zwangerschapsconsulent kom aan huis en geeft je de nodige uitleg rond zwangerschap en je kraamperiode. Bovendien ontvang je een waardebon van 50 euro voor de aanschaf van je babyuitzet.

Bij LM Plus verwelkomen we je kindje met een geboortepremie tot 320 euro en waardebonnen voor een geschenk naar keuze in de Zorgboetiek​.
Als enige ziekenfonds zorgt LM Plus voor een borstvoedingspremie van maar liefst 375 euro! 
Volop genieten van je kraamperiode kan mits ondersteuning van een kraamverzorgende waarvoor LM Plus tot 200 euro betaalt.
Bovenstaande geboortevoordelen (premie en waardebon) zijn ook geldig bij volle adoptie en langdurige pleegzorg voor een kindje tot 2 jaar. 

Je ontvangt een luiertussenkomst van 75 euro voor de eerste twee levensjaren.
Voor lessen babyzwemmen betaalt LM Plus tot 25 euro terug én ontvang je een waardebon sport van 25 euro. 

Ook wanneer je spruit groter wordt biedt LM Plus vele voordelen voor kinderen en jongeren. 
LM Plus beschermt je tegen hoge dokterskosten en ziekenhuisfacturen want wij betalen het remgeld tot 7 jaar terug. Bovendien zijn kinderen tot 8 jaar gratis verzekerd!
Maar dat is niet alles. LM Plus komt tussen in schooluitstappen, vakantiewerkingen, sportkampen, orthodontie, logopedie en veel meer...

Het is duidelijk: LM Plus gaat voor meer...​