Creafun

Creafun is de jeugddienst van LM Plus. Onze missie is om kinderen op een positieve manier plezier te laten maken en met hen op een interactieve en speelse manier aan gezondheidspromotie en –preventie te doen. Want jong geleerd is oud gedaan!

Gezondheidspromotie en –preventie door Dr. Leo en Dr. Martine

Met ons project Health@School leren we de leerlingen alles over een gezonde levensstijl. Dr. Leo en Dr. Martine leggen aan de hand van de nieuwe voedingsdriehoek aan de kinderen uit wat het belang is van gezonde voeding. Hierbij wordt de theorie (cfr. www.gezondleven.be) gekoppeld aan praktische spelletjes. Zo moeten de kinderen dmv het voedingsestafettespel ook bewegen, iets wat onontbeerlijk is voor een gezonde levensstijl. Dr. Leo en Dr. Martine bezorgen de kinderen zo een onvergetelijke dag wat voor een duurzaam resultaat zorgt.
Beschikbaar voor 2e en 3e graad lager onderwijs.

Andere thema’s die op dit moment worden uitgewerkt zijn: rouwverwerking bij kinderen (3e graad)

Alle info via gezondheidspromotie@lmplus.be

Funbus

Een gepensioneerde lijnbus hebben we omgebouwd tot een echte Funbus, waar plezier centraal staat. Gevuld met keitof spelmateriaal wordt de Funbus bij jou geplaatst voor maximaal 6 uur. Onder begeleiding van 4 opgeleide monitoren kunnen de kinderen zich uitleven op 3 springkastelen, gekke fietsjes, kleuter klim- en klauterparcours, ballenbad, grimestand, reuze gezelschapsspelen, workshop circustechnieken en dat alles overgoten met swingende muziek.

Tarief: 775 euro + 1  euro per km vanuit Damme

Indien er om praktische redenen geen plaats is voor de bus, kunnen we je het volledige pakket van de Funbus aanbieden zonder de bus. Dat is ons Funbuspakket.

Tarief: 700 euro + 1  euro per km vanuit Damme

Creafun-lang.png

Creafun vzw
Revillpark 1
8000 Brugge
Tel 050 45 01 12
info@creafun.net
www.creafun.net
​​​