Zorgboetiek

Bepaalde hulpmiddelen kan je niet lenen, maar wel aankopen aan een gunstige ledenprijs: zoals een toiletstoel, een toiletverhoger, een bloeddrukmeter, een glucosemeter, een zitkussen,…

 In de Zorgboetiek vind je een uitgebreid assortiment aan materialen voor jong en oud, voor de actieve sporter of wanneer het wat moeilijker gaat.

Moeder en kind

Voor de verzorging van moeder en kind vind je o.a. alle benodigdheden voor het geven van borstvoeding! Ook zijn praktische en leuke kinderspullen te verkrijgen zoals een luchtbevochtiger met een leuk design of een hippe reiskoffer van Trunki. Natuurlijk is veiligheid voor je kleine uk van belang: een autostoel, stopcontactbeschermer,... zijn voorzien in het assortiment. Met de waardebon zwangerschap en de waardebon geboorte kan een geschenk naar keuze aangekocht worden. Per aangesloten ouder ontvang je een waardebon ter waarde van 50 euro bij geboorte, adoptie of pleegzorg voor een kindje tot 2 jaar.

Sport en beweging​

Actievelingen kunnen in de Zorgboetiek terecht voor het aankopen van een fitnessmat, ginseng- of koudgel, een knie- of kuitverband, stappenteller, hartslagmeter,... Met de waardebon sport kan je een artikel naar keuze aankopen. Deze waardebon van 25 euro ontvang je automatisch bij het indienen van een sportprikkel.

Dagelijkse verzorging

Hulpmiddelen die het dagelijks leven makkelijker maken zoals een badkruk, badgreep, wandelstok,... zijn eveneens te koop in de Zorgboetiek. Meetinstrumenten zoals een bloeddrukmeter, weegschaal,... kunnen via de Zorgboetiek aangeschaft worden. Het aanbod is uitgebreid.

Voorwaarden

  • Leden van LM Plus ontvangen steeds 15% ledenkorting op hun aankopen (behalve wanneer er een tussenkomst is vanuit het RIZIV).
  • Heb je een voorschrift van een arts voor producten zoals steunzolen, steunkousen, braces of loophulpmiddelen,... dan kan je in de Zorgboetiek terecht! Een erkend verstrekker zorgt voor de opmeting en aflevering van deze producten op maat. De formulieren voor wettelijke tussenkomst worden afgeleverd.
  • Het ophalen van onlinebestellingen in één van de afhaalpunten is steeds gratis. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis aan huis geleverd.
Informatie en advies

Beschik je niet over internet, heb je advies of hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Geen probleem, onze kantoorbediende helpt je graag verder.

Je kan terecht in onderstaande Zorgboetiekwinkels voor je aankoop of advies. 

Aalst 
Geraardsbergsestraat 234 
9300 Aalst 
053 71 00 93 
aalst@zorgboetiek.be 

Asse 
Kalkoven 18 
1730 Asse 
02 452 78 74 
asse@zorgboetiek.be 

Hasselt 
Koningin Astridlaan 34/1 
3500 Hasselt 
011 29 10 06 
hasselt@zorgboetiek.be 

Roeselare
Hendrik Consciencestraat 13-15 
8800 Roeselare 
050 89 15 34
roeselare@zorgboetiek.be 

Voor openingsuren en een afhaalpunt in je regio surf naar www.zorgboetiek.be​