Kiezen voor LM Plus

Ben jij aangesloten bij het meest voordelige ziekenfonds?​

Heb je nog geen ziekenfonds of overweeg je om over te stappen? Neem je tijd voor deze keuze want elk ziekenfonds is anders met elk hun sterke en minder sterke voordelen en diensten. Wil je in je zoektocht naar jouw (nieuwe) ziekenfonds kennismaken met LM Plus? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vergelijking met je huidig ziekenfonds:
 
 
 
 
 
 
Maak kennis met LM Plus!

Van zodra je afstudeert of de leeftijd van 25 jaar bereikt, ben je verplicht om je aan te sluiten bij een ziekenfonds. In België zijn er verschillende ziekenfondsen, maar je kunt makkelijk overstappen van het ene naar het andere.

In grote lijnen doen alle ziekenfondsen hetzelfde, maar toch kan elke mutualiteit zich onderscheiden door eigen accenten te leggen. LM Plus zet sterk in op liberale waarden zoals vrijheid, verantwoordelijkheid en verdraagzaamheid. Dat uit zich o.a. in royale geboortevoordelen, extra's voor wie gezond probeert te leven en welgekomen tussenkomsten voor wie het moeilijk heeft.​

Vul bovenstaand formulier in voor een vergelijking met je huidig ziekenfonds. Wil je liever eerst extra informatie verzamelen? Grasduin door onze voordelen en diensten​ of neem een kijkje naar de rubriek 'Wat te doen bij?​' .


​​​