Lid worden

 

Waarom kiezen voor LM?​​
Aansluiten bij LM kan voor amper 6,93 euro per maand of 83,16 euro per jaar. Naast de snelle terugbetaling van je medische zorgen, krijg je daar heel wat voor terug.

Waarom zou je meer betalen voor je ziekenfonds? Ontdek al onze voordelen en diensten​. Of lees de voordelenkrant 2019​​! We sturen je graag een exemplaar op.

SERVICE, SERVICE, SERVICE
Voor een lage ledenbijdrage reken je bij ons op een persoonlijke service. Op kantoor, telefonisch of online? Het maakt niet uit wat je kiest: enthousiaste medewerkers staan voor je klaar. Van de maatschappelijk werker en de expert uitkeringen tot de psychologe, de zwangerschapsconsulent of de kantoormedewerker… We helpen je verder met alle vragen rond je gezondheid! 

ZORGZAAM
Heb je zorgen of zorg nodig? Dan krijg je bij ons antwoorden: van arbeidsongeschiktheid tot informatie over een hospitalisatieverzekering. Dan schieten we in actie: onze maatschappelijk werkers zorgen voor begeleiding in thuiszorgsituaties en schakelen diensten als poetshulp of verpleging in. Dan hebben we voor jou hulpmiddelen geschikt voor zorg en revalidatie aan een voordelige ledenprijs.

DUWTJE IN DE RUG
Kiezen voor LM is ook kiezen voor een modern aanbod voordelen en diensten. Met terugbetalingen en tussenkomsten voor iedereen, op elk moment. Krijg bijvoorbeeld een duwtje in de rug om je goed in je vel te voelen: door te sporten, voedingsadvies op te vragen of met een gesprek bij de psycholoog. En vergeet onze topdiensten niet. Zoals de tussenkomsten voor optiek, tandzorgen en vaccins. Onze voordelenkrant 2019 biedt een mooi overzicht.

BABY’S EN KINDEREN
De geboortevoordelen van LM springen er uit! Wist je dat je bij ons een terugbetaling krijgt voor de crèche of onthaalouder? Dat een zwangerschapsconsulent je kan helpen bij alle administratieve rompslomp? We groeien ook mee met je kind. Met tussenkomsten in het lidgeld van de jeugdbeweging en sportclub om er maar enkele te noemen. Tijd om die voordelen te ontdekken!

Hoe wil je aansluiten?
Je overstap is zo geregeld. En maak je geen zorgen, we regelen alles voor je met je huidige ziekenfonds. Kies voor de lage bijdrage, de snelle terugbetaling en de sterke voordelen. ​Start je aansluiting online, vraag een huisbezoek aan of kom langs in een LM-kantoor. ​

​​lidworden1.pnglidworden2.pnglidworden3.png

​​
​​
​​