Meer nieuws

Nieuws

contact.jpgHallo, hoe kunnen we helpen?


Zit je met vragen? Dan zijn er verschillende manieren om ons te bereiken. Online, telefonisch of persoonlijk: het maakt niet uit wat je kiest. Contacteer ons gerust, we helpen je snel verder!

Telefoon en e-mail 
Je kan ons van maandag tot en met donderdag contacteren tussen 8 en 17 uur. Op vrijdag kan dat tot 16u30. Ook over de middag. Bel naar 09 223 19 76.  Mailen kan naar info.ov@lm.be​.

Chatten 
Meer weten over je dossier? Een vraag over een hulpmiddel of zorg? Of zoek je andere info? Dan kan je op deze website chatten met een medewerker. Zoek rechtsonder naar het blauwe balkje, vul je gegevens in en ga van start. Kan het nog makkelijker? 
- Maandag - donderdag: 8u - 17u
- Vrijdag: 8u - 16u30
- Zaterdag: 9u - 12u

Facebook 
Het laatste nieuws, filmpjes of wedstrijden? Volg ons ook op www.facebook.com/LMovl

Dienst Maatschappelijk Werk
Professioneel advies vind je bij de sociale dienst van LM. De maatschappelijk assistenten en ergotherapeuten helpen je met ondersteuning in een thuiszorgsituatie en de aanvraag van voordelen en vrijstellingen. Ook onze psycholoog staat voor je klaar.

Website
Alle details over voordelen en diensten, info over de ziekteverzekering of actuele gezondheidsinformatie? Je vindt het op www.lm.be. Je vindt er ook vier tools​.  Daarmee ontdek je het goedkoopste geneesmiddel, terugbetalingstarieven, info over zorgverleners in je buurt en de kosten van een ingreep. 

e-Loket 
Met het e-Loket kan je tal van ziekenfondszaken thuis vanuit je luie zetel regelen. Wat dacht je van terugbetalingen opvolgen, blauwe klevers aanvragen of attesten afdrukken? Breng je online kantoor een bezoekje! 

Kantoor
Met meer dan vijftig LM-kantoren verspreid over de hele provincie heb je ook altijd de kans om een medewerker persoonlijk te spreken. Stap gerust binnen!