Dieetadvies


In 2018 ​werd Weight Watchers herdoopt tot WW (Wellness that Works)​. Aan de voordelen voor LM-leden verandert er niets.

WW helpt je je levensstijl op een positieve manier aan te passen zodat je je ideale gewicht bereikt. Bij WW heb je een flexibele en persoonlijke aanpak, steun en motivatie van je lotgenoten en een duidelijk zicht op calorierijke voeding door punten te tellen.


Volg je een cursus bij WW, dan ontvang je een tussenkomst tot 60 euro. De tussenkomst bedraagt 10 euro per cursus. Je ontvangt de tussenkomst na de zesde cursus, op voorwaarde dat je de 6 cursussen binnen een periode van 6 maanden volgt.

Exclusief voor leden!
- De eerste maand Combi Pas aan 19,50 euro in plaats van 39,95 euro en gratis inschrijving t.w.v. 15 euro bij de aankoop van een Combi Pas. Om gebruik te kunnen maken van bovenstaande voordelen volstaat het om je blauwe ziekenfondsklever af te geven aan de coach.
OF
- Een korting van 20 euro op het 3 maandenabonnement via WW Online. Surf naar www.weightwatchers.be/LibMut om van deze korting te genieten!

Deze voordelen zijn niet cumuleerbaar met andere acties van WW.

 Voorwaarden

  • Je mag deze vorm van dieetadvies combineren met de andere vormen, maar ze mogen samen het maximum voorziene bedrag van 60 euro per kalenderjaar niet overschrijden.
  • Je kunt deze voordelen ook combineren met de tussenkomst voor geneesmiddelen tegen overgewicht.
  • We betalen je nooit meer terug dan het persoonlijk aandeel dat je hebt betaald. 

Wat te doen?

Laat het attest​ invullen door WW en bezorg het aan je ziekenfonds.