Geboortepremie

janko-ferlic-142346.jpgElke LM-ouder ontvangt bij de geboorte of adoptie een premie van 100 euro.​​​​​​

Ook bij pleegzorg heb je recht op de premie als het kind jonger is dan twee jaar en de pleegzorg langer dan een jaar duurt.​

Wat te doen?
Bezorg ons het geboorteattest of attest van volle adoptie of pleegzorg en de tussenkomst wordt op je rekening gestort. Bij meerlingen zijn de voordelen per kind.

​Cadeaubon
LM geeft je daarnaast als ouder 100 euro budget om te spenderen in onze webwinkel www.lmzorgshop.be. Zijn beide ouders lid, dan krijgen jullie samen 200 euro budget.

De cadeaubon komt bovenop het zwangerschapspakket​ waarbij je vanaf de vierde maand zwangerschap een bon van 80 euro krijgt voor de LM Zorgshop​. De bon geldt voor iedere LM-ouder.​​​​

Benieuwd naar het aanbod?
In de LM Zorgshop kan je voordelig hulpmiddelen huren (afkolftoestel, babyweegschaal, aerosol) en kopen. Als LM-lid krijg je altijd een korting van 15% op alle verkoopartikelen. 
Ontdek onze baby- en peuterproducten. Van een zwangerschapskussen en voedingsbeha tot toiletpotjes en babyluiers. Ook handige eetsetjes, drinkbekers en zelfs een hippe loopfiets zitten in het assortiment.

Het volledige aanbod vind je in onze webshop www.lmzorgshop.be.