Rookstop

​Stoppen met roken is de beste keuze voor je gezondheid. Toch is het zeker niet evident. Als je gebruik maakt van rookstopmiddelen en begeleiding, is je kans op succes het grootst.

Jouw voordeel bij LM

Bij LM krijg je een eenmalige tussenkomst van 50 euro. Je kunt deze tussenkomst ontvangen voor:

  • de aankoop van rookstophulpmiddelen, zoals kauwgom, pleisters of tabletten. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat je minder drang hebt om te roken en minder last hebt van ontwenningsverschijnselen. Lees voor het gebruik van rookstophulpmiddelen steeds aandachtig de bijsluiter en vraag advies aan je huisarts of apotheker;
  • een rookstoptraining via de methode Allen Carr. Kies je voor deze optie, dan krijg je een bijkomende korting van 50 euro op het inschrijvingsgeld. Je betaalt dan 150 euro in plaats van 250 euro voor een sessie.
Overzicht van de rookstopmiddelen​ waarvoor LM tussenkomt.​
​​​​​​​​​​​​​​​​​

Voor een tussenkomst voor rookstopmiddelen vraag je een BVAC-attest bij je apotheker en bezorg je dit aan je ziekenfonds.

Voor een tussenkomst voor de rookstoptraining via de methode Allen Carr, haal je het behandelingsattest af bij je ziekenfonds of download het en bezorg het ingevuld terug.

De tussenkomst kan nooit meer bedragen dan de reële kostprijs.