Hop-in: word vrijwilliger

Vzw Hop-in is de vrijwilligersorganisatie van LM Oost-Vlaanderen en focust op vervoer en ondersteuning voor wie het moeilijk heeft.

Hop-in richt zich naar iedereen die nood heeft aan niet-dringend medisch vervoer (dokter, kinesist, ziekenhuis...), maar ook voor niet-medisch vervoer (naar de bank, naar de kapper,...)  kan je een beroep doen op onze vrijwilligers. Kan je jezelf niet verplaatsen of is er geen openbaar vervoer waar je een beroep op kan doen? Reken dan op onze chauffeurs.
In 2019 volgt een nieuwe stap in de uitbreiding van Hop-in. Met een nieuwe dienstverlening willen we een steun zijn voor iedereen die het moeilijk heeft. Daarvoor kan je rekenen op onze Hoppers.​

Zelf vrijwilliger worden bij Hop-in?​

Kom jij het verschil maken? Je kan zoveel betekenen voor iemand. Meld je nu als vrijwilliger bij Hop-in of Hopper en help kwetsbare mensen uit de nood!

Iemand naar de dokter, het ziekenhuis, de bank of de kapper voeren?

Een praatje maken, boodschappen doen, wandelen of luisteren?

Wat bieden we je als vrijwilliger bij Hop-in?

  • ​Vrijwilligerswerk is onbezoldigd, maar de gemaakte onkosten worden vergoed.
  • Bij ons worden de vrijwilligers in de watten gelegd. Naast het uitvoeren van vrijwilligerswerk mag je rekenen op vormingen en ontmoetingsmomenten met andere vrijwilligers.
  • Natuurlijk voorzien we ook verzekeringen (burgerlijke aansprakelijkheid, lichamelijke ongevallen en omnium) voor jou als vrijwilliger.​​​


​​