Psy-Go!

Psy-Go! is de gratis psychologische begeleiding op afstand voor leden van LM. Een team van ervaren, gediplomeerde psychologen staat klaar om te luisteren naar je problemen en je op een professionele manier te helpen. 


Psy-Go! is een nieuwe dienst van LM. Je kunt er terecht voor psychologische begeleiding vanaf 1 juli 2017.

Je kunt terecht bij Psy-Go! voor psychologische begeleiding voor heel wat uiteenlopende problemen. Hier vind je alvast enkele korte getuigenissen.

Stefanie

Mijn zoon is werkelijk onhandelbaar. 
Op school slaat hij andere kinderen en gisteren schold hij zijn oma uit. Ik weet niet meer wat gedaan. Ik vraag me af wat ik fout deed. Ik roep meer tegen hem dan ik zou willen.


Wim

Ik weet niet wat er scheelt maar alles is gewoon moeilijk. Ik heb geen zin om mensen te zien omdat ik het gevoel heb dat ik toch geen fijn gezelschap ben. Ik blijf dan maar binnen maar ook thuis voel ik me niet echt goed. Als mensen me vragen hoe het is, zeg ik altijd dat het ‘goed’ is.

Ingrid

Sinds de zelfmoord van mijn broer is mijn moeder erg in zichzelf gekeerd. Ze lijkt in niets of niemand meer geïnteresseerd. Ze wil er niet over praten en zegt dat alles ok is. Mijn man zegt dat ik me teveel zorgen maak over mijn familie en beter wat meer tijd in mezelf en onze relatie zou steken. Ik heb het gevoel dat wat ik ook doe, het nooit goed genoeg is.

Bram

Ik kan niets, maar dan ook niets, goed doen voor onze nieuwe teamleader. Hij wijst me voortdurend op kleine fouten en maakt me belachelijk in groep om daarna te zeggen ‘dat het maar om te lachen was.’ Ik ga niet meer graag werken en heb schrik dat ik op een dag gewoon ontplof.

Marie

Alles is zo ‘gewoon’ geworden tussen mijn vriend en mij. We hebben geen ruzie, maar we doen niet zoveel meer samen. Seks hebben we minder en minder. Ik durf er tegen hem niet over te beginnen.
We zijn zes jaar samen.