Uitleendienst

Via onze uitleendienst kan u medisch-technische hulpmiddelen huren tegen zeer gunstige prijzen. U betaalt een waarborg en een kleine huurprijs per dag. Krukken en driepikkels worden gratis ter beschikking gesteld. Zowel bij levering als bij ophaling betaalt u een kleine onkostenvergoeding van 10 euro. Voor een loopband wordt er 20 euro per rit aangerekend. Heeft u dringend een bepaald hulpmiddel nodig, contacteer dan onze uitleendienst op het nummer 02/454 06 78 en wij zorgen voor een vlugge levering.In bijgaande tabel vindt u een lijst van het beschikbaar materiaal
 
Materiaal
Waarborg
Huur per dag
Krukken
Driepikkel
25 euro
0 euro
Looprek
Rollator
Dekenboog
Rugsteun
Zelfoprichter
Plaswekker  
Baxterhouder
Bedtafel
25 euro
0,10 euro
Aërosol
Pomp wisseldrukmatras
Babyweegschaal
Afkolfapparaat
35 euro
0,15 euro
Rolstoel
Hometrainer
50 euro
0,25 euro
Noodoproepsysteem (*)
met vaste lijn
 
Noodoproepsysteem met geïntergreerde GSM module (**)
50 euro
 
 
50 euro
0,50 euro
 
 
0,60 euro
Hospitaalbed
Massagebed
Stalen verpleegster
75 euro
0,50 euro
Loopband
250 euro
1,5 euro
 
 
 (*) Voor personen met een verhoogde verzekeringstegemoetkoming bedraagt de huur per dag voor een noodoproepsysteem 0,25 euro.
 (**) Voor personen met een verhoogde verzekeringstegemoetkoming bedraagt de huur per dag voor een noodoproepsysteem 0,35 euro.

Incontenentiemateriaal
Via uw ziekenfonds kan u ook incontenentiemateriaal van het merk Abena tegen zeer voordelige prijzen aankopen. Het kan besteld en afgehaald worden in onze kantoren. Uw vraag wordt zeer discreet behandeld. Klik hier voor een lijst van materiaal dat u kan aankopen.
TIP!!!
Heeft u iets nodig dat niet in de hierboven vermelde lijst staat? Neem gerust contact op met onze uitleendienst (02-454.06.78), zij zullen u verder proberen te helpen.