Zorggarantie

​De cel "ZORGGARANTIE", een samenwerking tussen LM en Solidariteit voor het Gezin, garandeert u om al het mogelijk te doen met als doel uw zorgvraag te beantwoorden.

U hoeft niet langer allerlei zorgaanbieders te contacteren tot uw vraag kan opgelost worden. Bel het thuiszorgnummer van LM en de cel "zorggarantie" doet de rest.

GEZINSZORG

Een verzorgende steekt graag een handje toe bij de dagdagelijkse taken : koken, boodschappen doen, afwassen, maaltijden toedienen, helpen bij verplaatsingen, enz...

POETSHULP

Personen die niet langer in kunnen staan voor het onderhoud van hun woning, kunnen een beroep doen op poetshulp. Deze wordt doorgaans gedurende 4 uur per week aangeboden. De bijdrage voor deze dienstverlening is eveneens afhankelijk van het inkomen en van het aantal personen ten laste.

THUISVERPLEGING

Hulp nodig bij het wassen, aankleden, verzorgen, toedienen van medicati, wondzorg, inspuiting geven, enz...?

HUISHOUDHULP MET OF ZONDER DIENSTENCHEQUES

Strijken en poetsen van uw woning kan u overlaten aan experten in hun vak. U betaalt deze huishoudelijke hulp met dienstencheques.

KRAAMZORG

Een verzorgende helpt u bij de verzorging van uw kindje alsook bij licht huishoudelijke taken.

PRE- EN POSTNATALE ZORG

Tijdens de zwangerschap kunnen mama's zich thuis laten begeleiden door een vroedvrouw van Solidariteit voor het Gezin.

THUISOPPAS ZIEKE KINDEREN

Is uw kind ziek, dan kan u een beroep doen op onze thuisoppas zieke kinderen.

DAG- EN NACHTOPPAS DOOR VRIJWILLIGERS

Vrijwilligers houden u graag overdag gezelschap. Maar ook 's nachts kunnen zij een oogje in het zeil houden en helpen waar nodig.

BEL NAAR DE ZORGGARANTIE OP HET NUMMER 0800 25 420