Creafun animaties

Ouders zijn blij als hun kinderen blij zijn. Daarom bracht LM een eigen jeugddienst tot leven, erkend door de provincie West-Vlaanderen speciaal om kinderen te animeren. De dienst bestaat uit monitoren die allemaal beschikken over het attest van animator in het jeugdwerk.

Creafun zorgt voor pret en animatie voor kinderen op feestjes. Een verjaardagsfeest, braderie, bedrijfsfeest, happening, opendeur, kermis of wijkfeest, schoolfeest, babyborrel, familiefeest, jubileum, communie- of lentefeest? Creafun heeft een animatiepakket op maat. (enkel tijdens weekend en schoolvakanties)

Verjaardagsfeest voor 5-12-jarigen

shutterstock_14359180.jpgTwee monitoren bezorgen je kind en zijn/haar vriendjes een superleuke namiddag, goed voor 3 uur plezier (max. 20 kinderen). Met grime, reuze gezelschapsspelen, circustechnieken, ballonplooien, leuke spelletjes, gekke fietsjes (+6-jarigen) en swingende muziek.
Tarief: 150 euro + 0,75 euro per km vanuit Damme 


Babyborrel, familiefeest, jubileum, communie- of lentefeest

Creafun-monitoren maken jouw feest compleet. We bieden een verzorgd animatiepakket met bovenvernoemd spelpakket voor 3 uur plezier. De activiteiten kunnen volgens je wensen en budget worden samengesteld.
Tarief: 150 euro + 0,75 euro per km vanuit Damme

Braderie, bedrijfsfeest, happening, opendeurdag, kermis, wijkfeest, schoolfeest, ...

DE FUNBUS is gevuld met keitof spelmateriaal. DE FUNBUS wordt maximaal 6 uur bij jou geplaatst met 3 springkastelen, gekke fietsjes, kleuter klim- en klauterparcours, ballenbad, grimestand, reuze gezelschapsspelen, workshop circustechnieken, en swingende muziek. Dit wordt begeleid door een vijftal ervaren monitoren.
Tarief: 675 euro + 1  euro per km vanuit Damme

Kinderdisco op jouw schoolfeest, wijkfeest, verjaardagsfeest, kerstfeest, carnavalfeest, lente- of communiefeest

Kinderdisco is een mix van dans en spel onder begeleiding van 2 animatoren. We dansen de Plopdans, de -indianendans, de cha cha slide, de hokey pokey en tussendoor worden allerlei muziekspelletjes gespeeld. K3, Samson en Gert, Spring, M-kids ..., alles komt aan bod. Met een professionele muziekinstallatie en discolichten komen de kinderen gedurende 2,5 uur in de juiste feeststemming!
Tarief: 275 euro + 0,75 euro per km vanuit Damme

Kerstshow, sinterklaasshow, show op schoolfeest

Creafun wil alle kinderen van 5 tot 12 jaar trakteren op een gekke Creafunshow vol verrassingen, leuke acts en grappige intermezzo’s, overgoten met de bekendste kinderliedjes. Het is een interactief spektakel met leuke spelletjes. Deze show duurt 2,5 uur, incl. pauze. Deze wervelende show kan ook in thema van Sinterklaas of Kerst. Wij brengen onze professionele geluids- en lichtinstallatie mee. Deze show kan aangevuld worden met grime, ballonplooien, workshop circustechnieken of reuze gezelschapsspelenhoek.
Indien gewenst zorgt Creafun ook voor de aanwezigheid van de Kerstman of Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. (tegen meerprijs)
Tarief: 275 euro  + 0,75 euro per km vanuit Damme

Individueel huren

Mogelijkheid tot het individueel huren van een ballonplooier, grimeur en springkasteel.
Tarief: op aanvraag

Lachdokter

Wanneer een kind omwille van langdurige ziekte of na een ziekenhuisverblijf thuis is, dan zorgt Creafun voor de lachdokter. Voor een middag plezier op zaterdag.
Tarief: gratis aangeboden door LM


 
Creafun vzw

Revillpark 1 8000 Brugge

Tel 050 45 01 12

info@creafun.net  

www.creafun.net