Bedden


De uitleendienst verhuurt verschillende types van bedden voor de periode volgend op het verlaten van het ziekenhuis, en dit om de terugkeer naar huis aangenamer te maken. Ons aanbod biedt verschillende opties die afhankelijk zijn van de wensen van het lid. De afmetingen van de bedden bedragen 212 cm in de lengte en 105 cm in de breedte.


Elektrisch bed M3

De hoogte van het bed kan elektrisch aangepast worden. Bovendien is het hoofdgedeelte van het bed eveneens elektrisch verstelbaar. Dit bed bevat standaard zijkanten en een zelfoprichter. Dit bed is voorzien voor personen die nood hebben aan verzorging in bed. De hoogte van het bed (zonder matras) is instelbaar tussen 40 en 80 cm. 

Elektrisch bed M4

Dit type bed is gelijkaardig aan de elektrische hoog-laagbedden, buiten het feit dat de lattenbodem uit drie delen bestaat zodat deze elk aangepast kunnen worden. Dit bed wordt enkel omwille van enkele redenen uitgeleend, zoals bijvoorbeeld: een persoon die zijn knie geplooid moet houden na een operatie. Omdat de voeten omhoog liggen, ligt de patiënt met zijn heupen en knieën in een hoek van 90 ° (knieplooi). Afmetingen: de hoogte van de lattenbodem (zonder matras) is instelbaar tussen 40 en 80 cm.


Verlenging M3/M4 bed

De verlenging van het elektrisch bed M3/M4 is een apart uit te lenen deel dat de ligvlakte verlengt met 20 cm. Dit moet dus samen met een verlenging decubitusmatras besteld worden.